Navijači Milana u klin, Mihajlović u ploču: Nikada nisam ni pomislio da odustanem!

Navijačima Milana je definitivno prekipelo. Njihov tim na startu 2016. godine doživeo novi težak udarac, poražen je od Bologne na San Siru, pa brojne pristalice Rossonera smatraju da Siniša Mihajlović mora da podnese ostavku.

Ipak, srpski strateg poručuje da nema nameru da odustane, iako od vodećeg Intera ima 11 bodova zaostatka.

"Moramo da nastavimo da radimo i pokušamo da ostanemo mirni. Grešili smo dosta, ponovo smo pet puta izlazili lice u lice sa protivničkim golmanom, a kada ne iskoristite takve šansi onda vam se desi ovako nešto. Dajemo malo golova, to je problem, ali momci se uvek maksimalno trude da dođemo do pobede. Razumem navijače i zviždanje, normalno je da su nervozni kada izgubimo. Potpuno su u pravu, ali ne mogu da okrivim nikoga, uprkos porazu igrali smo našu igru. Nikada nisam pomišljao da odustanem", rekao je Mihajlović, ponovivši da da je osnovni problem činjenica da nisu uspeli da krunišu nekoliko ozbiljnih šansi, posle čega kao po pravilu stiže kazna.

Ipak, protiv rivala kao što je Bologna moralo znatno bolje.

"U prvom poluvremenu gotovo nismo rizikovali, a onda iz prevelike želje za pobedom izgubili smo ravnoteži i oni su to iskoristili. Ovaj poraz nas boli i razočarani smo, ali sada moramo da razmišljamo o sledećoj utakmici", dodao je Mihajlović i potom dodao da se nije razgovarao sa Adrianom Gallianijem nakon meča jer je bio sa svojim stučnim štabom, ali da će biti prilike da to učuni uskoro.

Razgovora bi moglo da bude i po pitanju novih pojačanja.

"Naš cilj je borba za plasman u Ligu šampiona i osvajanje Kupa Italije, o poslovima na tržištu razgovaraću sa upravom kluba", rekao je Mihajlović.

Rossoneri i Mihajlović nemaju vremena za predah jer ih već u subotu očekuje derbi sa Romom na Olimpicu. Ovaj meč bi definitivno mogao da bude presudan za jednog od dva trenera, jer je i Rudy Garcia pod ogromnim pritiskom u Rimu.

(Mozzartsport.com)
Noviji Stariji