NAJNOVIJE TRANSFER NOVOSTI (6. januar): Nocerina žele Cagliari i Mallorca, Galliani demantuje dolazak Fellainija, vezista Watforda nova meta Milana

Sve do 2. februara (u 23:00, do kada traje prelazni rok u Italiji), pred vama će svakog dana biti najaktuelnije vesti koje se tiču prelaznog roka Milana. Svakog dana stiže sve više informacija, nagađanja i "proverenih vesti" o mogućim transferima igrača u Milan. Sve što bi trebalo da znate o tome koji igrači se pominju kao potencijalna pojačanja Milana, čitajte na našem blogu, koji će za vas uživo pratiti dešavanja sa zimskog prelaznog roka. Uživo na našem blogu, transferi, spekulacije, pregovori...


19:59  – VEZISTA WATFORDA NA METI MILANA

Kao da navijačima Milana nije dovoljno očajnih rezultata, pa je uprava rešila da ugled kluba stavi na kocku i u prelaznom roku. Pominjali su se Witsel, Fellaini, Banega, a najnovija informacija glasi da bi Milanovo toliko čekano pojačanje u veznom redu mogao da bude Etienne Capoue iz Watforda. Ključ mogućeg transfera je što je igračev menadžer Mino Raiola...

17:58  – GALLIANI: NISMO ZAINTERESOVANI ZA FELLAINIJA

Adriano Galliani negira da je Milan zainteresovan za Marouana Fellainija. Doduše... "Već imamo dovoljno igrača na toj poziciji. Ako niko ne ode - niko neće ni doći".

16:31  – NOCERINO ODLAZI, PITANJE JE SAMO GDE

Pričalo se o Cagliariju, a sada se u trku umešala i Mallorca. Na nišanu je Milanov Antonio Nocerino, koji nije u planovima Siniše Mihajlovića.

13:03  – JEMERSON POJAČAVA ROSSONERE? 

Brazilski ‎Superesportes‬ je preneo da Milan vodi u trci za potpis centralnog defanzivca Jemersona iz Atletico Mineira. Inače, Jemerson ima 23 godine i jedan je od najboljih igrača svoje ekipe. Adriano Galliani je Novogodišnje praznike proveo na odmoru u Brazilu, a moguće je da je razgovarao sa predstavnicima Atletico Mineira kako bi dogovorio transfer.

12:32 – MILAN ODBIO PONUDU ZA ZAPATU

Kako navodi Gazzetta dello Sport, uprava Milana je odbila ponudu Norwicha za Cristiana Zapatu. 

12:14 – ELY I MAURI OSTAJU U MILANU

Siniša Mihajlović je odlučio zadržati Rodriga Ely-a i Josea Maurija. Iako se spekulisalo da će mladi defanzivac i vezista otići na pozajmicu, to se neće desiti ove zime. Videćemo da li dobijati više prilika u nastavku sezone. 

12:11– FARAON SVE BLIŽE ROMI

Italijani ne troše vreme. Predstavnici Rome i Milana već su seli za sto. Tema je Stephan El Shaarawy. Adriano Galliani je navodno spreman na kompromis, spustio je cenu sa 14.000.000. Prvo šestomesečna pozajmica, pa otkup. Najviše 12.000.000 u zavisnosti od Faraonovih igara za Vučicu.

(Mozzartsport.com / ACMilanBalkan)
Noviji Stariji