NAJNOVIJE TRANSFER NOVOSTI (5. januar): Leicester dovodi De Jonga, Miha dobija velikog majstora za male pare, Lopezu je lepo u Milanu

Sve do 1. februara (u 22:00, do kada traje prelazni rok u Italiji), pred vama će svakog dana biti najaktuelnije vesti koje se tiču prelaznog roka Milana. Svakog dana stiže sve više informacija, nagađanja i "proverenih vesti" o mogućim transferima igrača u Milan. Sve što bi trebalo da znate o tome koji igrači se pominju kao potencijalna pojačanja Milana, čitajte na našem blogu, koji će za vas uživo pratiti dešavanja sa zimskog prelaznog roka. Uživo na našem blogu, transferi, spekulacije, pregovori...


20:53 - AGENT: LOPEZ ŽELI DA OSTANE U MILANU

Teško da će ove zime doći do transfera golamana Milana Diega Lopeza u redove nekog od zainsteresovanih premijerligaša, pošto je njegov agent poručio da mu je lepo na San Siru, iako je on rezerva tinejdžeru Donnarummi. "Za sada mu je lepo u Milanu i nema razloga da se selimo", izjavio je menadžer Manuel Garcia Quilon.

19:01 - UNITED NE PUŠTA FELLAINIJA

Kako javlja Daily Mirror, Manchester United je odbio ponudu Milana za Marouana Fellainija. Engleski klub želi da zadrži Belgijanca u svojim redovima, pa se Milan mora sada okrenuti drugim rešenjima.

18:24 - BEN ARFA STIŽE U MILAN? 

Hatem Ben Arfa je najtraženiji igrač u Francuskoj ove zime. Čelnici Milana već su uputili ponudu tešku 6.000.000 evra na adresu Nice, koja bi mogla da bude prihvaćena jer fudbaleru ističe ugovor za šest meseci. Inter, Swansea, Norwich i Dortmund takođe prate situaciju sa napadačem Nice, ali je gigant iz Milana prvi povukao konkretan potez.

16:58 - BOATENG ODABRAO BROJ

Kevin Prince Boateng se juče zvanično vratio u redove Milana, gde će igrati u narednih šest meseci. Danas je na zvaničnom sajtu kluba objavljeno kako će nositi dres sa brojem 72.

14:51 - UNITED ŽELI DA ZADRŽI VEZISTU

Britanski mediji nakratko su spekulisali da je Louis van Gaal spreman da proda Marouana Fellainija u januaru, a kao potencijalni kupac navodio se Milan. Ipak, ugledni Independent tvrdi da je Holanđanin već obavio razgovor sa belgijskim vezistom i da mu je poručio da nema razloga za brigu.

13:02 - ZVANIČNO: MASTALLI SE VRAĆA U MILAN

Alessandro Mastalli se vraća nazad u Italiju, nakon što je švajcarski klub Lugano odlučio da prekine pozajmicu igrača Milana.

12:46 - POTVRĐENO: LEICESTER ŽELI DE JONGA! 

Baš kao što smo i pisali juče, Leicester je poslao zvaničnu ponudu Milanu za Nigela De Jonga u visini od 3.000.000 evra, s tim što bi uz bonuse transfer mogao da dostigne i cifru od 4.500.000 evra.

12:37 - LOPEZA PRATE PREMIJERLIGAŠI

Gazzetta prenosi da Everton i Bournemouth prate golmana Milana Diega Lopeza. Otkako je iskusnog čuvara mreže zamenio supertalentovani Gianluigi Donnarumma, sve se više spekuliše o tome da bi Španac mogao da napusti San Siro. Lopez ima ugovor sa Rossonerima do juna 2018. godine.

12:35 - I ROMA ŽELI CERCIJA

Rimski mediji tvrde da uprava Rome razmišlja da na Olimpico vrati svoje dete Alessia Cercija, koji je pokušao da oživi karijeru na pozajmici u Milanu, ali ne ide mu baš od ruke. Atletico Madrid ne bi imao ništa protiv da sa platnog spiska izbriše propalu investiciju od pre dva leta.

(Mozzartsport.com / ACMilanBalkan)
Noviji Stariji