NAJNOVIJE TRANSFER NOVOSTI (4. januar): Potpisao Boateng, Bacca ostaje na San Siru, Leicester ne odustaje od De Jonga, Milan i Inter se otimaju za igrača Juventusa

Sve do 1. februara (u 22:00, do kada traje prelazni rok u Italiji), pred vama će svakog dana biti najaktuelnije vesti koje se tiču prelaznog roka Milana. Svakog dana stiže sve više informacija, nagađanja i "proverenih vesti" o mogućim transferima igrača u Milan. Sve što bi trebalo da znate o tome koji igrači se pominju kao potencijalna pojačanja Milana, čitajte na našem blogu, koji će za vas uživo pratiti dešavanja sa zimskog prelaznog roka. Uživo na našem blogu, transferi, spekulacije, pregovori... 



21:07-  CACERES SVAĐA GRADSKE RIVALE

Gazzetta dello Sport javlja da se Inter i Milan otimaju oko potpisa Martina Caceresa iz Juventusa. Navodno, postoje određeni zastoji u pregovorima sa Starom damom oko produžetka saradnje, a to bi milanski rivali pokušali da iskoriste, s obzirom da mu ugovor ističe na leto.

20:43 -  IVANIĆ NE PRELAZI U MILAN

Tokom večeri su se pojavile informacije da mladi as Novosađana pojačava Rossonere, ali direktor Vojvodine Aleksandar Dunđerski demantovao je da Mirko Ivanić prelazi u redove Milana. Opširnije OVDE.

19:43 -  RANIERI ŽELI DE JONGA

Claudio Ranieri spreman je da se odrekne Gokhana Inlera, koji se nije baš najbolje uklopio u tim, kako bi doveo defanzivnog vezistu Milana, a Rossonerima na ime transfera nudi 3.000.000 evra. Ali, postoji i jedan sitan detalj, a to je da bi u ugovoru postojao i bonus na ime dobrih nastupa, pa bi transfer mogao da iznosi oko 4.500.000 evra.

19:27 -  TRI KLUBA SE BORE ZA  EL SHAARAWY-A

Genoa, Roma i Fiorentina se bore za potpis napadača Milana Stephana El Shaarawy-a. Još uvek situacija oko mladog napadača nije najjasnija, ali njegov agent je izjavio da će se uskoro znati njegova dalja budućnost, odnosno njegov novi klub.

19:06 - BACCA OSTAJE U MILANU

Od potpuno neočekivanog povratka Carlosa Bacce u Primeru neće biti ništa! Tako bar tvrde italijanski mediji, koji pišu da Siniša Mihajlović ne želi ni da čuje za interesovanje Atletico Madrida. Logično, s obzirom da je Bacca apsolutno najbolji igrač Rossonera.

18:57 - BALOTELLI SE MOŽDA VRATI U LIVERPOOL

Liverpoolov menadžer Jurgen Klopp dao je zanimljivu opservaciju o mogućnosti da se Mario Balotelli vrati na Anfild narednog leta.
„Ne razmišljam o tome šta će se desiti na leto. Ali, ne zatvaram vrata njegovog povratka. Ako njegov agent želi da razgovaramo o ovoj opciji, neka me pozove i zakazaćemo sastanak“, poručio je Klopp.

17:02 - CERCI SE PRIDRUŽUJE SUSU U GENOI

Do kraja dana se očekuje odluka Alessia Cercija o tome da li će preći u Genou, pošto su klubovi već sve dogovorili.  Podsetimo, jedan igrač Milana je već prešao u Genou, a to je Španac Suso.

16:42 - ZVANIČNO: BOATENG NOVI-STARI IGRAČ MILANA!

Siniša Mihajlović je definitivno dobio prvo pojačanje u Milanu, a to je - Kevin Prince Boateng! Samo nekoliko dana pošto se razišao sa Schalkeom, reprezentativac Gane stavio je paraf na šestomesečni ugovor, što je zvanično potvrdio klub, zajedno sa uglednim italijanskim transfer magom - Gianlucom Di Marziom. On će biti na raspolaganju Siniši Mihajloviću za utakmicu protiv Bologne, koja se igra u sredu.

15:31 - MILANU INTERESANTAN FELLAINI  

Marouane Fellaini (28) iz Manchester Uniteda je novo ime na listi potencijalnih pojačanja za vezni red Rossonera. Prioriteti Milana su Banega i Witsel, a kao alternativa se sada pominje Belgijanac.

13:47 - MIHAJLOVIĆ VEĆ U JANUARU DOVODI IVANOVIĆA?

Prema pisanju "Daily Mirrora" engleski tim neće ponuditi Banetu novi ugovor, što će pokušati da iskoristi Milan i da ga dovede već u zimskom prelaznom roku. Opširnije čitajte OVDE.

13:39 - DE JONG NA METI LEICESTERA

Otkrovenje ove sezone u Premijer ligi, ekipa Leicestera, zainteresovana je da u svoje redove dovede fudbalera Milana Nigela De Jonga. Kako prenose engleski mediji, Leicester je poslao ponudu Milanu za Holanđanina u iznosu od 3.000.000 evra. Rossoneri nisu spremni da ga se odreknu za tako malu sumu novca, te potražuju najmanje 5.000.000 evra.

13:28 - ZVANIČNO: SUSO NA POZAJMICI U GENOI


Španski ofanzivac Suso je novi igrač Genoe. To je i najavljeno još ranije, danas je samo ozvaničeno s obzirom da je u Italiji tek danas počeo prelazni rok. Španac je došao na šestomesečnu pozajmicu iz Milana.

13:25 – EL SHAARAWY NA SLATKIM MUKAMA

Neizvesna je i sudbina Stephana El Shaarawy-a. Vraća se u Milan sa pozajmice u Monacu, ali Rossoneri ne računaju na njega. Tri kluba su ipak zainteresovana. Romi i Genoi se sada priključila Fiorentina. Viola nudi pozajmicu s otkupnom klauzulom od 7.000.000 evra.

(Mozzartsport.com / ACMilanBalkan)
Noviji Stariji