NAJNOVIJE TRANSFER NOVOSTI (26. januar): Milan razmišlja o dovođenju defanzivca Genoe, El Shaarawy u Romi, Poli se seli u Firencu?

Sve do 1. februara (u 22:00, do kada traje prelazni rok u Italiji), pred vama će svakog dana biti najaktuelnije vesti koje se tiču prelaznog roka Milana. Svakog dana stiže sve više informacija, nagađanja i "proverenih vesti" o mogućim transferima igrača u Milan. Sve što bi trebalo da znate o tome koji igrači se pominju kao potencijalna pojačanja Milana, čitajte na našem blogu, koji će za vas uživo pratiti dešavanja sa zimskog prelaznog roka. Uživo na našem blogu, transferi, spekulacije, pregovori...



22:05 – ZVANIČNO: EL SHAARAWY NOVI IGRAČ ROME! 

Stigla je i zvanična potvrda - napadač Milana prešao je u Romu i tamo će igrati na pozajmici do kraja sezone.

18:16 – EL SHAARAWY ODRADIO PRVI TRENING U ROMI

Iako još uvek nema zvanične potvrde transfera napadača Milana u Romu, El Shaarawy je danas već odradio prvi trening sa novom ekipom.

17:57 – POLI IDE U FIORENTINU? 

Kako prenosi La Nazione, Fiorentina želi da dovede Andreu Polija. Ako je verovati pomenutom izvoru, igrač Milana je, navodno, saglasan da pređe u Firencu. Poli je ove sezone jako malo igrao kod Mihajlovića, bio je tek tri puta starter.

17:19 – AGENT SUŠIĆA DOLAZI U ITALIJU

Milan Rapajić, agent veziste Hajduka Tiva Svena Sušića, stiže sutra u Italiju da ponudi svog klijenta ekipama u Seriji A. Prema navodima Calciomercata čeka ga susret sa čelnicima Milana, koji se interesuju za prvotimca Splićana.

13:33 – El SHAARAWY NA LEKARSKIM PREGLEDIMA

Napadač Milana se nalazi na lekarskim pregledima i tokom dana ga očekuje potpis sa Romu. Iako nema zvaničnih informacija u vezi transfera, italijanski mediji prenose da se radi o pozajmici do kraja sezone, za koju će Vučica izdvojiti 2.000.000 evra, sa opcijom otkupa za 13.000.000 evra narednog leta.


13:32 – DE MAIO STIŽE U MILAN?

Milan bi mogao pojačati zadnju liniju defanzivcem Genoe, Sebastianom De Maiom, prenosi Sport Italia. Povređeni su Rodrigo Ely i Alex, tako da Rossoneri razmišljaju o dovođenju defanzivca.

(ACMilanBalkan / Mozzartsport.com) 
Noviji Stariji