NAJNOVIJE TRANSFER NOVOSTI (24. januar): Milan popio rampu za Ben Arfu, Bournemouth zove Lopeza, Adriano ne može na pozajmicu

Sve do 1. februara (u 22:00, do kada traje prelazni rok u Italiji), pred vama će svakog dana biti najaktuelnije vesti koje se tiču prelaznog roka Milana. Svakog dana stiže sve više informacija, nagađanja i "proverenih vesti" o mogućim transferima igrača u Milan. Sve što bi trebalo da znate o tome koji igrači se pominju kao potencijalna pojačanja Milana, čitajte na našem blogu, koji će za vas uživo pratiti dešavanja sa zimskog prelaznog roka. Uživo na našem blogu, transferi, spekulacije, pregovori...


22:50 – CACERES NIJE NA PRODAJU

Juventusov sportski direktor Giuseppe Marotta je večeras rekao da Martin Caceres nije na prodaju i da Urugvajac sigurno neće ove zime napustiti Torino uprkos interesu Milana, Rome, Intera i Liverpoola.

18:40 – ODBIJENI: LUIZ ADRIANO NE MOŽE NA POZAJMICU U TURSKU

Galatasaray je pitao Milan za pozajmicu Luiz Adriana do kraja sezone, ali su Rossoneri ekspresno odbili tu mogućnost.

18:31 – I ENGLEZI ŽELE LOPEZA

Bournemouth je poslednji u nizu klubova koji žele Milanovog golmana Diega Lopeza. iskusni Španac je u senci mladog Donnarumme i želi da napusti Milan, ali problem predstavlja visoka plata kojom je ohladio ineters Besiktasa, Celte, Malage... Možda Bournemouth bude uporniji.

15:22 – EL SHAARAWY IPAK IDE U ROMU!

Stephan El Shaarawy u narednih 24 časa postaje novi fudbaler Rome. Sky Italia javlja da je dogovor sa Milanom postignut i da se čeka samo zvanična potvrda transfera, odnosno pozajmice do kraja sezone.

15:20 – MILAN ODBIJEN: NICA NE ŽELI PRODATI BEN ARFU!

Rampu je popio Milan! Nica ne želi da pusti Hatema Ben Arfu pre završetka sezone iako mu ugovor ističe u junu. Tako će selidba Francuza u Italiju uslediti verovatno tek na leto.

14:32 – ATALANTA ZAMENU ZA GRASSIJA NAŠLA U MILANU

Odlazak mladog Grassija u Napoli uslovio je da Atalanta krene u potragu za vezistom. Prva želja tima iz Bergama je Jose Mauri, a alternativa, ako on ne dođe, biće Antonio Nocerino. Inače, obojica su fudbaleri pod ugovorom sa Milanom, ali ne igraju standardno.

13:24 – SIMIĆ OSTAJE U MILANU!

Stoper Milana Stefan Simić ipak ne dolazi na posudbu u Hajduk! Opširnije OVDE.

13:10 – GALATASARAY ŽELI POZAJMITI ADRIANA

Milan ne želi da se odrekne Luiza Adriana ove zime, bar je tako govorio Adriano Galliani u subotu. Međutim, Sky Sport je došao do informacija da Rossoneri pregovaraju sa turskim Galatasaray-em. Turci navodno hoće Brazilca na pozajmicu, a Milan insistira na prodaji bivšeg igrača Shakhtara.

13:09 – MILAN SE RASPITUJE ZA BEN ARFU

Selimo se brzo u Francusku, ali ćemo biti povezani sa Milanom. Naime, L'Equip stigao je do informacije da je u subotu popodne uprava Milana pozvala čelnike Nice i raspitala se za mogućnost da angažuje Hatema Ben Arfu. Prvi odgovor nije obećavajući, pošto su ljudi u klubu poručili da će o mogućim transferima razgovarati tek na leto. Ali, Adriano Galliani ne odustaje.

(Mozzartsport.com / ACMilan Balkan)
Noviji Stariji