NAJNOVIJE TRANSFER NOVOSTI (15. januar): Levi bek na leto pojačava Rossonere! De Jong kao Adriano? Galliani priznao da Milan želi El Ghazija

Sve do 1. februara (u 22:00, do kada traje prelazni rok u Italiji), pred vama će svakog dana biti najaktuelnije vesti koje se tiču prelaznog roka Milana. Svakog dana stiže sve više informacija, nagađanja i "proverenih vesti" o mogućim transferima igrača u Milan. Sve što bi trebalo da znate o tome koji igrači se pominju kao potencijalna pojačanja Milana, čitajte na našem blogu, koji će za vas uživo pratiti dešavanja sa zimskog prelaznog roka. Uživo na našem blogu, transferi, spekulacije, pregovori...
22:48 – MILANU SE SVIĐA EL GHAZI

Adriano Galliani priznaje da su 'Rossoneri' veoma zainteresovani za supertalentovanog fudbalera Ajaxa. Opširnije OVDE.

21:42 – DE JONG IDE U KINU? 

Nigel De Jong ima nekoliko ponuda, a kako prenose italijanski mediji, on bi poput Luiza Adriana mogao otići u Kinu.
 
20:57 – POTVRĐENO: VANGIONI NA LETO STIŽE U MILAN! 

To što smo pisali proteklih dana, danas je dobilo potvrdu - levi bek River Plate Leonel Vangioni od leta će igrati za italijanski Milan! To je potvrdio predsednik argentinskog giganta Rodolfo D’Onofrio. On će pojačati Rossonere kao slobodan igrač, pošto mu u junu ističe ugovor sa argentinskim timom. Radi se o momku koji ima 28 godina, a za selekciju Argentine odigrao je četiri utakmice.

13:35 – GALLIANI: NEMA ODLAZAKA IGRAČA DO DALJNJEG

Roma sanja da dovede Stephana El Shaarawy-a iz Milana, a transfer mag Adriano Galliani poručuje: "Blokirali smo sve odlaske iz kluba do daljnjeg. Neće otići ni El Shaarawy, ni Alessio Cerci".

13:28 – MIHAJLOVIĆ ĆE BITI OTPUŠTEN 

Ako Siniša Mihajlović ne pobedi Fiorentinu za vikend, u ponedeljak će biti smenjen. Ko će ga zameniti na klupi se već zna. Više čitajte OVDE.

13:22 – CERCI SE MOŽDA VRATI U MADRID 

Saga oko Alessia Cercija nikako da se završi. Bio je na korak od prelaska u Genou, a sada postoji i opcija da se vrati u Atletico Madrid.

13:21 – MILAN ŽELI KRILNOG NAPADAČA IZ AJAXA 

Ponovo je aktuelizovana priča oko dolaska "lošeg momka" Anwara El Ghazija (20) u Milan! Navodno, upravo je zlatna koka Ajaxa uslov da Marcello Lippi sedne na klupu Rossonera. Ispratićemo ovu priču do kraja.

(Mozzartsport.com / ACMilanBalkan)
Noviji Stariji