NAJNOVIJE TRANSFER NOVOSTI (10. januar): Barcelona želi supertalentovanog golmana Milana, United odbio Rossonere za Fellainija

Sve do 1. februara (u 22:00, do kada traje prelazni rok u Italiji), pred vama će svakog dana biti najaktuelnije vesti koje se tiču prelaznog roka Milana. Svakog dana stiže sve više informacija, nagađanja i "proverenih vesti" o mogućim transferima igrača u Milan. Sve što bi trebalo da znate o tome koji igrači se pominju kao potencijalna pojačanja Milana, čitajte na našem blogu, koji će za vas uživo pratiti dešavanja sa zimskog prelaznog roka. Uživo na našem blogu, transferi, spekulacije, pregovori...

21:19 – ŠPANSKI KLUBOVI ŽELE LOPEZA

Za iskusnog golmana Milana zainteresovana su tri španska kluba - Sevilla, Malaga i Celta, prenosi Sportmediaset.

18:34 – FELLANI NE MOŽE NA POZAJMICU

Milan se ponudio, ali Manchester United nije pristao da Marouana Fellainija prosledi Rossonerima na pozajmicu. Miror navodi da je Milan sa Old Traforda dobio jasan odgovor - 32.000.000 evra i otkup ugovora, nikakva pozajmica.

16:50 – BARCELONA PRATI DONNARUMMU

Barcelona nastavlja trend praćenja i dovođenja najtalentovanijih svetskih golmana, a prema informacijama iz katalonske štampe prvak Evrope pomno prati Gianluigija Donnarummu (16), supertalentovanog golmana Milana. Iako je odgovor čelnika rossonera Adriana Gallianija na svaku ponudu za mladog reprezentativca Italije bio negativan, ponuda u visini od 30.000.000 evra sigurno bi bila prihvaćena.

13:54 – El SHAARAWY POJAČAVA ROMU

Gazzetta dello Sport piše da su se Milan i Roma dogovorili oko prelaskaStephana El Shaarawy-a na pozajmicu na Olimpico. Prema dogovoru, omaleni napadač neće ništa na početku koštati Vučicu, a ako odigra deset utakmica na proleće Roma će imati pravo da ga otkupi. Zvanična potvrda u roku od 48 sati.

(Mozzartsport.com / ACMilanBalkan)
Noviji Stariji