Milan oslobađa mesto za mladog 'Kopljanika'

Adriano Galliani priznaje da su 'Rossoneri' veoma zainteresovani za supertalentovanog fudbalera Ajaxa, ali da ne postoje šanse da ga dovedu ukoliko ne prodaju nekog od 'prekobrojnih' ove zime.

Meta Milana je Anwar El Ghazi.

Ipak, finasnijski problemi su prepreka da se ozbiljnije u priču sa Ajaxom oko transfera ovog 20-godišnjaka, za tako nešto je neophodno da Alessio Cerci i Stephan El Shaarawy napuste 'San Siro', ili makar jedan od njih dvojice.

"Sviđa nam se El Ghazi." rekao je Galliani.

"Ali ako neki drugi krilni napadači ne odu, ne možemo da uradimo ništa. Naša transfer politika je uslovljena odlascima." jada je 'Ujak Fester'.

El Shaarawy se vratio sa pozajmice iz Monaca, 'Kneževi' su 'ispalili' iako je 'Faraon' igrao sasvim solidno na početku sezone. Uslov za otkup bio je broj utakmica, pa je iz tog razloga izgubio mesto u timu, ne zato što je slabo igrao. Monacu se, jednostavno, nisu davali novci za transfer.

U poslednje vreme se dosta radilo na tome da bude pozajmljen Romi sa pravom otkupa posle određenog broja mečeva, ali su te priče utihnule odlaskom Rudy-a Garcie sa kormila 'Vučice' . Videćemo šta povratnik na 'Olimpico' Luciano Spalletti misli o ovoj ideji.

Cerci je sve dogovorio sa Genoom, ali je taj transfer blokirao infesticioni fond koji poseduje deo njegovog vlasništva.

(Sportske.net) 
Noviji Stariji