Miho ne vredi, smenjen si!

Poznato je da kad Berlusconi nešto naumi, on to i uradi. Galiani je protiv, ali se ne pita ništa. Kraj za Mihajlovića, pitanje je samo da li već u ponedeljak...

Silvio Berlusconi se već dogovorio sa Lippijem, iako je Milan nevešto to demantovao. Ako Siniša Mihajlović ne pobedi Fiorentinu za vikend, u ponedeljak će biti smenjen. Taj hir Berlusconija će koštati još jednog trenera na platnom spisku, ali on ne želi Srbina na klupi.

Adriano Galiani ima drugačije mišljenje, ali ni njegove pozicije nisu baš dobre, gazda tipično pripiše svaki promašaj svom prvom saradniku.

Čeka se Mihajlovićev kiks, da li će to biti protiv Fiorentine za vikend, ili protiv Empolija u narednom kolu, svejedno je, bivši srpski selektor ne može da dobije ovu bitku.

Milan ima jasan plan, Lippi do leta, a onda Conte, dok će se njegov bivši trener pomeriti i biti tehnički direktor u klubu. Antonio Conte nema ništa protiv da mu Lippi bude nadređeni od leta, imali su sjajnu saradnju u Juventusu u prošlom i početkom ovog veka.

Lippi je već definisao ono što je potrebno  u prelaznom roku, naime, Milan nema novca ali će neka sredstva dobiti posle prodaje Luiza Adriana u Kinu. I dalje ciljaju Banegu koga želi Juve i kome na leto ističe ugovor, a nadaju se da bi mogli da popune kasu prodajom El Shaarawy-a. To bi omogućilo veći manevarski prostor, pre svega za kupovinu Soriana iz Sampa koga želi i Inter.

Neće biti velikih promena, Lippi će probati da oživi zaboravljenog Mexesa i Zapatu, a potreban im je jedan ofanzivni spoljni igrač, ideja je El Ghazi iz Ajaxa, ali ni to nije laka meta, njega hoće i klubovi Premijer lige.

U svakom slučaju, Mihajlovićevo vreme je isteklo, on kaže da je trener uvek na meti, ali ovo je bitka koju ne može da dobije.

(Sportske.net)
Noviji Stariji