Mihajlović: Još jedna poslednja šansa...

Siniša Mihajlović sa osmehom je konstatovao da je preživeo još jednu "poslednju šansu" na klupi Milana.

"Rossoneri" su savladali Fiorentinu 2:0 u derbiju 20. kola Serije A i vratili se u borbu za plasman u Ligu šampiona.

Velika pobeda Milana i Mihajlovića!

Uoči meča sa Fiorentinom italijanski mediji su opet spekulisali da će Mihajlović dobiti otkaz ukoliko ne pobedi.

"Imao sam toliko "poslednjih šansi" da sam se zabrojao. Zadovoljan sam igrom, naporno smo radili i zaslužili pobedu. Fiorentina je je postigla gol u svakoj utakmici Serije A ove sezone, osim nama. Hvala momcima što su komplikovanu nedelju završili na savršen način", rekao je Mihajlović.

Predsednik Milana Silvio Berlusconi je javno istakao da veruje u Mihajlovića, zbog čega mu se srpski stručnjak zahvalio.

"Velikog predsednika ne čine samo trofeji u kabinetu, već pre svega biranje pravog trenutka kada će šta da kaže. On nam je dao mir i samopouzdanje, to nam je omogućilo da bolje radimo. Nadam se da ćemo se u drugom delu sezoni "osvetiti" svim timovima, posebno zbog toga što ćemo većinu mečeva igrati na svom terenu", istakao je bivši selektor Srbije.

Lider Serije A je Napoli sa 44 boda, a prati ga branilac titule Juventus sa 42, dok je Milan šesti sa 32.

"Juve i Napoli su iznad ostalih timova, za sve druge je ovo otvorena borba. Ovi momci zaslužuju da navijači veruju u njih, jer uvek pokazuju koliko im je stalo do dresa Milana. Ja možda nisam uvek bio najbolji, ali su se oni trudili da budu", zaključio je Mihajlović.

(B92.net)
Noviji Stariji