Mihajlović: Da smo kompletni, bili bismo u vrhu

Trener Milana Siniša Mihajlović rekao je da veruje da remi sa Romom rezultatom 1:1 pokazuje da njegov tim može da se vrati u formu.

Italijanski mediji su prethodnih dana spekulisali da od rezultata duela na „Olimpicu“ zavisi sudbina srpskog stručnjaka na klupi ’Rossonera’, a on je na toj utakmici zaradio isključenje zbog svog ponašanja.

’Vučica’ je u tom duelu povela već u četvrtom minutu preko Antonia Rudingera, a bod gostima doneo je Juraj Kucka u 50.

Siniša preživeo nasrtaj Vučice: Bod u Rimu mu sačuvao stolicu, za sada... 

„Pravi muškarci se vraćaju na pravi put i mi smo završili utakmicu uzdignutih glava. Na poslednje dve utakmice smo zaslužili šest bodova, a osvojili smo samo jedan, ali su momci pokazali zajedništvo i da su kompaktna grupa, tako da zaslužuju poverenje. Ako nastavimo da igramo ovako, sve će biti u redu. Imamo samopouzdanje u sebe i svoj rad“, istakao je Mihajlović.

Mihajlović je isključen u drugom poluvremenu te utakmice, kada je šutnuo flašicu vode u tehničkom prostoru iz frustracije kada su njegovi igrači promašili još jednu izglednu priliku.

„Sa kompletnim timom možemo da se borimo za prve tri pozicije, ali do sada nismo bili kompletni, imali smo sreće u kreiranju šansi, ali nam se to nije vratilo. Kada vidim šta je moj tim u stanju da uradi na terenu, optimista sam jer će onda doći u još bolje prilike. Idemo utakmicu po utakmicu, imamo još vremena da se oporavimo“, naglasio je Mihajlović.

(B92.net)
Noviji Stariji