Genije Savićević o Milanu: Miha je hrabar! Kakva mu je ekipa, rezultati su veoma dobri (VIDEO)

Aktuelni predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore postao je i počasni predsednika kluba navijača Milana iz Crne Gore, a to je bila dobra prilika i da prokomentariše situaciju u redovima italijanskog velikana...

Dejan Savićević uvek će za navijače Milana biti Genije, čovek čijim su se golovima divili u srećna vremena dok su Rossoneri bili šampioni Italije i Evrope. Aktuelni predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore postao je i počasni predsednik kluba navijača Milana iz Crne Gore, a to je bila dobra prilika i da prokomentariše situaciju u redovima italijanskog velikana.

"Miha pruža maksimum i izvlači dosta dobre rezultate kada se pogleda ekipa sa kojom raspolaže. Gianluigi Donnarumma je njegov veliki trenerski rizik. Skloniti Diega Lopeza sa gola i staviti umesto njega klinca od 16 godina je zaista hrabro. Miha je tim potezom pokazao da ima trenerski njuh, a Milan je u Donnarummi dobio golmana za narednu deceniju - minimum", rekao je Savićević, a prenosi portal Šansasport.

On je naveo da bi verovatno sada radio u Milanu da je ostao da živi u tom gradu.

"Malo se menjala ta politika kluba. Ima u klubu dosta bivših igrača (Alberigo Evani, Stefano Eranio, Filippo Galli, Daniele Massaro, Franco Baresi, Cristian Brocchi...) koji danas obavljaju neku vrstu dužnosti od trenerskog poziva do marketinga, prezentacije... Ne možemo svi da radimo tamo. Ja da sam se opredijelio da živim u Milanu verovatno bih našao neku svoju funkciju u klubu. Ali, odlučio sam da živim ovde, u mojoj Podgorici, pa mogu reći da konkretnih poziva nije bilo", kazao je popularni Genije.

Savićević je dodao i da Rossoneri u sadašnjem sastavu imaju nekoliko odličnih pojedinaca, ali da pozicije u timu nisu ravnomerno pokrivene.

"Giacomo Bonaventura, Carlos Bacca, Luiz Adriano su veoma dobri igrači. Tu je i Mario Balotelli, koji nikako da proigra. Ekipa se dosta muči i realno ima pozicija koje nisu adekvatno popunjene. U suštini igrači na pojedinim pozicijama nisu loši, ali neke druge ekipe, kako u Italiji, tako i u Evropi imaju bolja rešenja", zaključio je on.



(Mozzartsport.com)
Noviji Stariji