NAJNOVIJE TRANSFER NOVOSTI (3. januar): Montolivo produžuje ugovor, Milan razmišlja o Ivanoviću, Cerci može u Genou, Honda ide u Premijer ligu?

I počinjemo! Od danas, pa do 1. februara (u 22:00, do kada traje prelazni rok u Italiji), pred vama će svakog dana biti najaktuelnije vesti koje se tiču prelaznog roka Milana. Svakog dana stiže sve više informacija, nagađanja i "proverenih vesti" o mogućim transferima igrača u Milan. Sve što bi trebalo da znate o tome koji igrači se pominju kao potencijalna pojačanja Milana, čitajte na našem blogu, koji će za vas uživo pratiti dešavanja sa zimskog prelaznog roka. Uživo na našem blogu, transferi, spekulacije, pregovori...


22:48 – HONDA IDE U ENGLESKU?

Keisuke Honda je izgubio strpljenje, Siniša Mihajlović nema nameru da se zbog toga polakomi. Rešenje se nudi u West Hamu? Tuttosport piše da su Čekićari pokazali interesovanje, ali nisu jedini. Problem je što Hondine partije na Aptonu nikog nisu ubedili da sa reči pređe na dela.

22:40 – LOPEZ TRAŽI NOVI KLUB

Povreda, pa Mihajlovićevo forsiranje Donnarumme među stativama Milana, nije bilo teško Diegu Lopezu da shvati da mu na San Siru nema mesta. Italijanske kolege pišu da bivši golman Reala traži novi klub, navodno ima udvarača iz Premijer lige i Francuske Lige 1.

19:05 – ATLETICO DAO DOZVOLU, CERCI MOŽE U GENOU

Atletico Madrid je dao dozvolu za pozajmicu Alessia Cercija u Genou. Sada ostaje samo da igrač pristane, prenosi Sky Sport.

17:22 – MILAN PONUDIO LAZIU TROJICU IGRAČA ZA CANDREVU

Kako navodi Calciomercato, predstavnici Milana su već nekoliko puta stupili u kontakt sa čelnicima Lazia kako bi pregovarali za Antonia Candrevu. Rossoneri su pokušali da kroz trampu u svoje redove dovedu najboljeg igrača nebesko-plavih, ponudili su čak trojicu igrača: El Shaarawy-a, Zapatu i Matrija, ali su ih Rimljani odbili bez razmišljanja. Oni traže za Candrevu 20.000.000 evopskih novčanica.

15:59 – MILAN RAZMIŠJA O IVANOVIĆU

Italijanski mediji nastavljaju da povezuju defanzivca Chelsea Branislava Ivanovića sa Milanom. Srpski fudbaler bi mogao napustiti "Stamford Bridge" ove zime, jer mu ističe ugovor na leto. Mihajlović u njemu vidi idealno rešenje za zadnju liniju, te bi ga zajedno upario sa Alessiom Romagnolijem. Videćemo šta će biti do kraja prelaznog roka...

15:47 – CERCI PRELAZI U GENOU

Alessio Cerci trebalo bi da pređe u Genou tokom januara. Njemu je preostalo još šest meseci pozajmice u Milanu, ali će se Adriano Galliani i Enrico Preziosi uskoro sastati kako bi utanačili detalje transfera nekadašnjeg napadača Torina.

12:31 – MONTOLIVO OSTAJE VERAN MILANU

Iskusni 30-godišnji kapiten Rossonera Riccardo Montolivo će potpisati novi trogodišnji ugovor sa Milanom, prenosi Gazzetta dello Sport. Podsetimo, njemu ugovor ističe 30. juna ove godine.

11:31 – EL SHAARAWY SE SELI U ROMU!

U današnjem izdanju Gazzetta otkriva dogovor Rome i Milana za pozajmicu Stephana El Shaarawy-a! Rimljani će pozajmiti "Faraona" na šest meseci,, uz opciju otkupa ugovora za 12.000.000 evra na kraju sezone. El Shaarawy je saglasan sa prelaskom u ekipu iz glavnog grada Italije. O tome kako je Monaco prevario Milan i odustao od kupovine El Shaarawy-a, čitajte OVDE.

11:12 – NOCERINO DOBIO PONUDU IZ SERIJE B

Antonio Nocerino mogao bi karijeru nastaviti u drugoj ligi, tačnije u ekipi Cagliarija. Ekipa sa Sardinije je poslala zvaničnu ponudu za igrača Milana, a odgovor Nocerina ćemo znati do 6. januara.

10:59 – CERCI BLIZU GENOE

Genoa je dogovorila transfer Alessia Cercija iz Milana, ali Italijan još uvek nije doneo odluku o prelasku u klub iz Đenove.

10:54 – SEVILLA ODREDILA CENU ZA BANEGU

Sevilla je odredila cenu za svog vezistu Evera Benegu, fudbalera koji je jedan od prioriteta Milana u ovom prelaznom roku. Cena iznosi 3.000.000 evra. Argentincu ističe ugovor narednog leta.

10:53 – 'ČISTKA' U MILANU, ODLAZI 7 IGRAČA

Milan ove zime pravi rekontrukciju tima, očekuje se odlazak najmanje sedmorice igrača. Na izlaznim vratima su Lopez, Ely, Zapata, Nocerino, Mauri, De Jong i Cerci, prenosi Gazzetta dello Sport.

(ACMilanBalkan / Mozzartsport.com)
Noviji Stariji