Mihajlović ne odustaje od Tomovića! Fiorentina na stolu ima primamljivu ponudu...

Srpski reprezentativac nedavno je odbio da produži ugovor sa Violom, što će Rossoneri pokušati da iskoriste...

Srpski defanzivac i fudbaler Fiorentine Nenad Tomović ponovo je u centru pažnje italijanskih medija, a kako stvari stoje - njegova budućnost biće poznata vrlo brzo.

Nakon što je nedavno odbio da produži saradnju sa Violom, Milan je ponovo krenuo u napad na igrača kojeg je tražio i u finišu letnjeg prelaznog roka. Ovog puta Siniša Mihajlović pokušaće da spoji lepo i korisno, pošto je Fiorentini dao ponudu koju će teško odbiti. Naime, Rossoneri će pokušati da naprave trampu po kojoj bi u suprotnom smeru otišao Philippe Mexes, igrač kojeg je Fiorentina takođe tražila proletos.

Podsetimo, Milan je i prošlog leta imao pokušaj trampe, ali je tada u "dilu" bio Cristiian Zapata. Međutim, to Fiorentinu nije interesovalo. Sada su stvari drugačije. S obzirom da je Tomović odbio 1.200.000 evra po slovu novog ugovora, te da je trener Ljubičastih Paulo Souza veliki poštovalac Mexesovog lika i dela, Italijani tvrde da je dogovor moguć već u januaru. Tačnije, već do 4. januara, s obzirom na to da Tomoviću ugovor ističe narednog leta...

(Mozzartsport.com) 
Noviji Stariji