Miha jedva preživeo!

Mučenje Siniše Mihajlovića na klupi Milana, danas su u gostima uspeli da preokrenu rezultat protiv Frosinonea koji je vodio na poluvremenu.

Milan je u tri poslednje utakmice igrao sa tri poslednjeplasirana tima u Seriji A, a nakon dva boda u prve dve utakmice umalo je završio nakon ovog kola sa isto toliko.

Danas je Siniša Mihajlović preživeo na gostovanju Frosinoneu, iako je njegova ekipa gubila sa 1:0 na poluvremenu. Kraj - 2:4 u korist Milana.

Milan je dosta kvalitetnija ekipa od Frosinonea što se videlo na današnjoj utakmici, ali velike greške odbrambenih igrača su umalo koštale Rossonere novih bodova.

Ciofani je doveo Frosinone u vođstvo u jeku napada Milana, Dionisi ga je uposlio, nije imao težak zadatak u duelu 1 na 1 sa Donnarummom.

Milan je imao par poluprilika, ali Bertolacci, Honda, Bonaventura i ostali nisu bili snalažljivi ispred gola golmana Lealia.

Ipak, u nastavku nešto staloženija igra Milana i samim tim je došao i rezultat. Prvo je Honda propustio neverovatnu priliku na samom početku drugog poluvremena, da bi odmah nakon toga Japanac asistirao Abateu koji je sa desne strane u šesnaestercu uspeo da savlada protivničkog golmana i da donese veliku radost fudbalerima Milana i treneru Mihajloviću. Igrao se 50. minut.

Samo pet minuta kasnije, novi gol u mreži Frosinonea, a strelac je bio Carlos Bacca. Tražili su ofsajd fudbaleri domaće ekipe, ali ga nisu dobili jer Bacca nije bio u ofsajdu na asistenciju Bonaventure - 1:2.

Bez prilika sve do 77. minuta, a onda Milan stiže do trećeg gola. Nakon centaršuta sa desne strane najviše je u kaznenom prostoru skočio Alex koji glavom vara Nicolu Lealia za 1:3.

Domaći su krenuli nešto angažovanije, uspeli su do kraja meča da postignu gol za 2:3 preko Dionisia koji je odlično reagovao i savladao Donnarummu u kaznenom prostoru.

Ipak, Milan bolji do kraja, a Bonaventura izlazi u povoljnu šansu u nadoknadi vremena što je iskoristio i doneo Milanu tri boda.

(Sportske.net)
Noviji Stariji