Miha gubi kompas - razmena vatre sa legendom Milana: Billy, stavi naočare! (VIDEO)

Posle kritika na račun sudija, Mihajlović se u direktnom TV prenosu posvađao i sa čuvenim štoperom Rossonera...

Ne ide nikako Siniši Mihajloviću u Milan, a remi sa fenjerašem Veronom na San Siru je rasplamsao vatru nezadovoljstva među tifozima Rossonera. Kako i ne bi kada je Milan od planiranih šest bodova protiv autsajdera Carpija i Verone osvojio samo dva mršava poena i pride razočarao igrom.

Mihajlović je posle jučerašnjeg kiksa sručio lavinu kritika na račun arbitara i okrivio ih za poslednje neuspehe, a nije poštedeo ni živu legendu Milana Alessandra Costacurtu. U direktnom TV uključenju za Skaj, Mihajlović je ušao u polemiku legendarnim štoperom koji radi kao stručni konsultant Sky-a.

“Kapiram da je danas bila utakmicu u kojoj su sudije kaznile Milan. Ali i pre sedam dana ste igrali utakmicu u kojoj je protivnik kažnjen”, konstatovao je Costakurta, aludirajući na gostpovanje Carpiu.

“Ko je kažnjen?”, ljutito je upitao Mihajlović.

“Carpi”, odgovorio je Costacurta.

“U redu, ali i nama nije dosuđen penal na toj utakmici”.

“Čini mi se oni imaju više razloga da se žale”, ponovio je Costacurta.

“Pre je bio penal za nas nego za njih. Čistiji!”, naljutio se Mihajlović.

“Mislim da je to dikustabilno…”, ostao je pri svom stavu Costacurta.

“Šta je dikustabilno?”, opet se začudio Milanov trener.

“Mislim da je penal pre bio za Carpi”, odgovorio je Milanov nekadašnji as.

“Ma, daj… Billy, pa igrao si fudbal. Znam da nosiš naočare, a ne vidim ih sada na tebi. Bolji bi ti bilo da ih staviš jer očigledno ne vidiš dobro”, prozvao je Mihajlović nekadašnjeg rivala.



Očigledno da srpski trener ima sve manje strpljenja, a pritisak zbog otkaza ga navodi da izgovore traži u greškama arbitara. Milan ima isti broj bodova kao kod Inzagija u ovo vreme prošle sezone. S tim što je u ovu ekipu letos uloženo blizu 100.000.000 evra.

Italijanski mediji otkrivaju da je Berlusconi ljut jer je od Mihajlovića očekivao potpuno drugačiji, tim, igru i rezultate. Srbin je sada pod najvećim pritiskom od dolaska u Milan. Sledi gostovanje Sampdorii u Kupu Italije, ali sudbonosni meč je duel sa Frozinoneom u prvenstvu narednog vikenda. Ako Milan ne pobedi ni ovog autsajdera, Mihajlović će sigurno biti smenjen uoči božićne pauze, a Rossoneri će u 2016. godinu ući sa novim trenerom.

S obzirom da klub i dalje plaća obeštećenja Seedorfu i Inzaghiju, izvesno je da Milan neće dovesti neko skupo rešenje umesto Mihajlovića. Pominje se trener mladog tima Christian Brocchi ili dugogodišnji asistent mnogih trenera Mauro Tassotti. Oni bi premostili situaciju do kraja sezone, kada bi Milan bio prinuđen da se opet baci u potragu za trenerom.

(Mozzartsport.com)
Noviji Stariji