Ma kakvi "Kneževi", to su šibicari! Monaco prevario Milan!

"Rossoneri" besni, ostali praznih šaka, a izgleda da u Monte Karlu nisu čuli za fej plej...

Radi se o Stephanu El Shaarawy-
u. "Faraon" je na pozajmici u Monacu koja je plaćena 3 miliona evra. Nije blistao, ali je dobijao šansu redovno, do pre nekoliko nedelja.

A onda su u Monte Karlu jednostavno rešili da više ne igra ni minut. Trener je dobio instrukcije da ga ne uvodi u igru, u pitanju je broj mečeva za "Kneževe" koji bi aktivirao klauzulu u ugovoru.

Naime, da je El Shaarawy odigrao 25 mečeva, pozajmica bi prerasla u obavezni otkup i to za 13 miliona evra.

Monaco je odlučio da ne otkupi italijanskog reprezentativca, on će se vratiti u Milan jer više neće moći da odigra ni minut, a da Francuzi ne budu u obavezi da ga otkupe.

U Milanu nema mesta, računali su na tih 13 miliona, sada će morati da ponovo nude El Shaarawy-a. Priča se da ovoga puta ne žele da rizikuju sa brojem nastupa, da bi pozajmica morala da uključi obavezan otkup od 14 miliona.

Genoa je zainteresovana, priča se i Roma, ali ne pod tim uslovima. Ovih dana se šaputalo da bi Juventus mogao da zagrize za momka koji je proglašen prerano za "Fenomen", ali teško je verovati da će oni bilo šta rizikovati. Uzeli bi ga na pozajmicu, ali i otkupili tek ako se dokaže.

U svakom slučaju, Milan sada mora da računa i sa novim gubitkom planiranog novca i da nađe način da ipak ostvari transfer i popuni kasu...

(Sportske.net)
Noviji Stariji