Evo zaista dobrog razloga da Berlusconi ne smeni Mihajlovića!

Možda rezultati nisu bajni, ali...

Niko nije rekao da će biti lako Siniši Mihajloviću kad je dolazio u misiju u Milan, s obzirom da se od njega očekuje da posrnulog giganta vrati na put uspeha.

Nije krenulo najbolje, ali za takve projekte treba i strpljenja i vremena, a vlasnik Silvio Berlusconi istakao je da je nezadovoljan plasmanom na tabeli jer je uložio veliki novac.

"Potrošio sam 150 miliona evra, naravno da sam ljut. Još sam zaljubljen u Milan i samo ove godine uložio sam na klub 150 miliona evra. I kako da ne budem ljut? Želim da se vratimo na pobedničke staze", rekao je Berlusconi, čiji je četvrti ultimatum ove sezone preživeo Mihalović pobedom nad Frosinoneom.

Možda rezultati nisu bajni, ali fudbaleri Milana takav odnos imaju sa Mihajlovićem. Makar tako tvrdi Gianluigi Donnarumma, tinejdžer golman kog je Miha prilično hrabro poslao među stative.

Uz pomoć seksi ribe i Mihine levice, sprečena pljačka banke u Milanu (VIDEO)

"Tim radi dobro i odnos sa šefom je odličan. Podržavamo jedni druge i ceo tim je uz njega", uverava Donnarumma.


On je na kraju precizirao cilj ekipe za ovu sezonu.

"Ove godine smo ostavili cilj da izborimo plasman za evropska takmičenja i borićemo se do samog kraja da to ostvarimo. Teško je da se sad pretpostavi ko bi mogao da osvoji skudeto, ima zaista dosta kandidata. Ne bih mogao da kažem ko je favorit", istakao je mladi golman.

Šta vi mislite – da li Mihajloviću treba dati još vremena na klupi Milana?

(Telegraf.rs)
loading...

© 2012-2019 AC Milan Balkan
Powered by Blogger