Mihajlović: Da sam hteo, pogodio bih sudiju

Trener Milana Siniša Mihajlović rekao je da je njegova ekipa imala mnogo sreće da odigra nerešeno protiv Atalante (0:0), ali da je najvažnije da su ostali neporaženi.

"Imali smo sreće da odigramo nerešeno, jer nismo bili tim koji je prošle nedelje uspeo da savladao Lazio. Ne želim da tražim izgovore, ali nedostajali su nam Bonaventura, Bertolacci i Alex, koji su do sada igrali veoma dobro. Njihove zamena nisu mnogo igrale ove sezone, ali kada ne uspete da pobedite, mnogo je važno da ne izgubite", rekao je Mihajlović za Sky Sport.

Korak napred, nazad dva: Milan nastavio po starom! Frustrirani Miha iskalio bes na flaši i dobio crveni (VIDEO)

Mihajlović, koji je u 88. minutu utakmice isključen zbog prigovaranja sudiji i šutiranja flašice sa vodom, rekao je da nije imao nameru da isprovocira sudiju, već da je bio iznerviran lošim izdanjem svog tima.

"Pogrešio sam što sam šutnuo flašicu, ali bio sam iznerviran igrom mog tima. Nije me iznervirao sudija. Da sam hteo da ga pogodim flašicom, verovatno bih bio precizan", zaključio je srpski stručnjak.

Fudbaleri Milana trenutno zauzimaju četvrto mesto na tabeli, sa osvojenih 20 bodova, četiri manje od prvoplasiranih Intera i Fiorentine.

(Mozzartsport.com)
Noviji Stariji