Korak napred, nazad dva: Milan nastavio po starom! Frustrirani Miha iskalio bes na flaši i dobio crveni (VIDEO)

Atalanta odnela bod sa San Sira...

Uzalud nada navijača Milana da će se posle Lazia i velikog trijumfa u Rimu nešto promeniti i krenuti nabolje! Očigledno je to bio samo bljesak kratkog daha, ugašan večeras na San Siru u sudaru sa Atalantom - 0:0. I ne bi bilo toliko strašno tih 0:0 da gosti iz Bergama nisu bili bolji i u pojedinim delovima susreta nadigrali slavnog, ali bezidejnog i najblaže rečeno tužnog rivala.

Mladi golman Rossonera Donnarumma, kojeg je Siniša Mihajlović gurnuo u vatru ponovo, pokazao je da je zaslužio takvu šansu. Upravo je on spasao Milan možda i ubedljivog poraza, pošto je Atalanta stvorila najmanje tri jako dobre prilike. One najbolje Donnarumma je skinuo Cigariniju i Moralezu.

Gosti su igrali hrabro, sa trojicom u navali, čak su imali loptu više u posedu i bili konkretniji u završnoj trećini terena. Zbog svega toga, slobodno možemo reći da su momci Edoarda Reje možda zaslužili i više od tog jednog boda.

A koliko je Milan bio loš ponajbolje je tokom ovog meča moglo da ilustruje ponašanje Siniše Mihajlovića. Srbin je besneo uz aut liniju, prigovarao i svojim igračima i sudijama, da bi u samom finišu, onako frustriran, šutnuo flašu s vodom, zbog čega je isključen.



Sve u svemu, još jedno jako loše izdanje sedmostrukog šampiona Evrope koji je propustio šansu da se četvrtom uzastopnom pobedom probije čak na četvrtu poziciju i priđe lideru Fiorentini na samo dva boda zaostatka. Da dobro ste pročitali! Ovakav Milan mogao je na dva boda od prvog mesta...

Šta to nije u redu sa Serijom A?

SERIJA A - 12. KOLO

Subota:
18.00: Verona - Bologna 0:2 (0:2)
20.45: Milan - Atalanta 0:0

Nedelja:
12.30: Torino - Inter
15.00: Empoli - Juventus
15.00: Frosinone - Genoa
15.00: Palermo - Chevo
15.00: Roma - Lazio
15.00: Sassuolo - Carpi
18.00: Napoli - Udinese
20.45: Sampdoria - Fiorentina

(Mozzartsport.com)
Noviji Stariji