Berlusconijeva poruka za Mihajlovića

Nekad ćutanje govori više od hiljadu reči...

Milan je poražen u derbiju od Juventusa, u neku ruku očekivano, ali navijače boli način na koji su izgubili meč protiv ne baš impresivnog domaćina.

Mihin Milan bez karaktera

Naime, gotovo da nisu šutnuli na gol, uglavnom su se branili, potpuno suprotno od onoga što je Srbin najavljivao.

Dan posle Berlusconi je ignorisao pitanje novinara o porazu. On je na jednom političkom skupu rekao: "Ko pobedi priča, mi što gubimo najbolje je da ćutimo".

Da li su Mihajloviću odbrojani dani?
To se tumači kao nova poruka Mihajloviću da mu vreme ističe. Milan nema rešenje za klupu, ako smeni Sinišu i mnogi veruju da je to jedini razlog zbog koga je nedavno preživeo.

Mnogi mu zameraju da nije uspeo da napravi igru, da previše luta u formaciji i izboru igrača, ali i da su neke njegove želje u prelaznom roku skupo koštale klub, mada Romagnoli igra sve bolje.

Jasno da svaka utakmica za Mihajlovića predstavlja novi ispit, da klub nema strpljenja jer rivali odmiču. Sada ih je preskočio i Juve koji je katastrofalno startovao, pa će Milanu biti još teže da se bori za treće mesto, koje je minimum.

Novi ispit za srpskog trenera je bivši klub, Sampdorija, koja je promenila trenera, ali je Montella startovao porazom u Udinama.

Koliko će još izdržati Mihajlović?

(Sportske.net)
Noviji Stariji