Zamislite, Miha je pobedio: A onda je pominjao nuklearne inžinjere i najavio razgovor sa Hondom (VIDEO)

Milan dao tri gola za poluvreme protiv četvrtoligaša Monze...

Nije mogao nikog da pobedi u Seriji A u poslednja dva kola, zato je na kontrolnoj utakmici Milan delovao bez greške. Posle poraza od Genoe (0:1) i Napolija (0:4) Rossoneri su pauzu u prvenstvu iskoristili da nabilduju samopouzdanje trijumfom nad Monzom, koja se takmiči u Seriji D - 3:0.

Golove protiv četvrtoligaša u trening kampu Brianeto postigli su Luiz Adriano u 23, Antonio Nocerino u 28, dok je najlepši potez na utakmici izveo Alessio Cerci, efektinim pogotkom u 41. minutu. Šef struke Siniša Mihajlović, koji je nekoliko sati pre meča dobio podšku od uprave kluba (Galliani poručio „imamo apsolutno poverenje u njega“), iskoristio je kontrolni susret da u odsustvu reprezentativaca pruži šansu skoro svim igračima, posebno onima koji nisu imali značajniju minutažu u dosadašnjem toku sezone. Prvi put posle opovratka zaigrao je Kevin Prince Boateng, proveo je na terenu poslednjih 18 minuta.

Zanimljivo je da je Mihajlović na ovom meču eksperimentisao tako što je formaciju 4-2-3-1 promeio u 4-4-2, a u izjavama za medije nije želeo da beži od problema sa kojima se njegov tim u poslednje vreme suočava.



„Probleme Milana možete videti i bez naočara, nije potrebno da budete nuklearni inžinjer da biste to znali“, pričao je Miha novinarima.

Njih je zanimalo kako će šef struke reagovati na izjave Keisukea Honde, koji je pred odlazak u reprezentaciju Japana, u čijem je dresu započeo kvalifikacije za Mundijal u Rusiji 2018, optužio trenera da je i on kriv za loše rezultate Milana.

Honda u klinču sa Mihajlovićem: Nisu samo igrači krivi, kriv je i trener!

„Ne pridajem veliku pažnju Hondinim rečima, možda su pogrešno prenete u medijima. Kad se vrati u Italiju razgovaraćemo o svemu. Ozbiljan je dečko, profesionalac“, rekao je Mihajlović.

Milan je igrao u sastavu: Abbiati - Poli, Alex, Mexes, Zucchetti - Mauri, De Jong, Nocerino, Suso - Cerci, Luiz Adriano. Igrali su još: Donnarumma, Turano, De Santis, El Hilali, Boateng, Crociatta, Zanellato, Hamadi, Vassallo, Agnero.

(Mozzartsport.com / Sportmediaset.mediaset.it)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji