Miho, pristojno je to, ali... (VIDEO)

Milan i dalje tone li tone...

Iz osam kola - deset bodova! Milan tone sve dublje! Na teškom gostovanju Torinu tim Siniše Mihajlovića izvukao je bod - prvi remi ove sezone - ali daleko od toga da navijači Rossonera imaju razloga za zadovoljstvo. Teoretski, moglo bi da se dogodi da nakon sutrašnjih utakmica sedmostruki šampion Evrope sklizne na 15. mesto na tabeli, a to je svakako daleko od onoga što se očekivalo nakon silnih miliona letos uloženih u renoviranje ekipe.

Iako je Milan pružio verovatno jednu od najboljih partija ove sezone to nije bilo dovoljno da se zabeleži četvrta pobeda u sezoni. Gosti sa San Sira vodili su pogotkom rezerviste Carlosa Bacce od 63. minuta, da bi konačan rezultata postavio Baseli samo devet minuta kasnije.

Mihajlović je još jednom ostavio na klupi svog najboljeg strelca ove sezone i po mnogima jedino pravo pojačanje u prethodnom prelaznom roku. Da mu definitivno nije mesto na klupi u jednom ovakvom timu, Kolumbijac je potvrdio kada je rutinski finiširao jednu dobru akciju Bonaventure i Bertolaccija. Ovaj drugi bio je asistent i to je jedan od retkih uspešnih poteza skupocenog pojačanja Milana ove sezone...



Rossoneri su u prvom poluvremenu odigrali sjajno u defanzivi, što ih baš i nije krasilo na prethodnim utakmicama. Torino čak nijednom nije uspeo da uputi šut ka golu, a kamoli u okvir, no posle izjednačujućeg pogotka Baselija (Romagnoli se mnogo više posvetio objašnjavanju sudiji da je u pitanju ofsajd, nego što se trudio da spreči pogodak) defanziva gostiju kao da se raspala. Bikovi su osetili krv i krenuli mnogo hrabrije ka golu Lopeza, koji je u 82. minutu odbranio stopostotnu šansu Maxiju Lopezu.

U samom finišu ni jedni ni drugo nisu želeili mnogo da rizikuju, tako da se rezultat nije menjao...

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji