Miho, dvojka si! Napolitanci ostavili Milan bez bodova i obraza!

Napoli sjajnom igrom zabeležio najubedljiviju pobedu u istoriji na San Siru – 4:0...

Miho, ovo ti ništa ne valja! Bio je pod baražnom vatrom kritika nekadašnji selektor Srbije u protekloj nedelji, govorili su ljudi da Siniša Mihajlović ništa nije doneo posrnulom velikanu. Šta očekuje legendarnog asa Crvene zvezde, Vojvodine i Intera posle večerašnje blamaže možemo samo da zamislimo..

 Jer Mihina vojska je totalno razbijena. I na kraju doživela najubedljiviji poraz kao domaćin od Napolija – 0:4. Boleće ovaj poraz Mihajlovića i zbog činjenice da ga je doživeo u dvoboju sa Mauriziom Sarriem čovekom koji mu je bio protivkandidat za klupu Milana.

Odlično raspoloženi fudbaleri Napolija ostavili su Milan i bez bodova, i bez obraza nanevši im četvrti poraz u sezoni. Da je pred Sinišom Mihalovićem Sizifovski posao moglo se naslutiti i u mečevima kada je njegov tim pobeđivao. A u večerašnjem porazu nije ličio na ekipu koja može da stremi visokim ciljevima.

Jednostavno, napolitanski voz je bio prebrz za ekipu Milana. Lokomotiva gostiju bio je Lorenzo Insigne koji je brutalno kažnjvao svaku grešku očajnog defanzivnog reda domaćina. Nagoveštaj raspleta mogao je da se nasluti u 13. minutu kada je Insigne poslužio Allana, a ovaj precizno pogodio mrežu.

Iako je Napoli bio bolji igra Milana u prvom poluvremenu imala je glavu i rep. U nastavku ni – to. Teško da će Mihajlović pronaći opravdanje u odličnoj formi Napolitanaca.

Nepodnošljivom lakoćom pokreta i dodavanja Napoli je zadavao smrtonosne udarce rivalu. Insenje je posle duplog pasa Iguianom duplirao prednost u 48.minutu. Tu je negde i stavljena tačka na susret.

Apatični Milan, na koji se nije primio Mihin temperament, gledao je surovu demonstraciju moći Napolija. Pobedu gostiju podebljao je Insigne još jednim golom, a muku Milana podebljao je Ely autogolom.

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji