Mihajlović u teškoj situaciji: Napoli je jači, dobri smo bili u prvom poluvremenu

Srpski trener ljut na odbranu Rossonera u debaklu od Napolitanaca...

Milan je dobio šamarčinu od koje će mu još dugi brideti obrazi, a Siniša Mihajlović je pod sve većom paljbom kritika. Mihajlovićev Milan ne izgleda ništa bolje nego kod njegovih prethodnika iako je u pojačanja uloženo blizu 100.000.000 evra. Ross
oneri su večeras delovali jadno protiv Napolija i zasluženo poraženi 0:4.

„Znam da nije popularno da to kažem, ali večeras smo izgubili od boljeg tima. Moramo da čestitamo Napoliju. Pokazali su da su jači“, rekao je Mihajlović posle meča.

On je posebno ljut na igru njegovog tima u odbrani...

„Razliku su napravili njihovi napadači i naša odbrana. Svima nam je žao zbog ovog poraza. Igračima najviše. Ovo je brutalan, ali zaslužen poraz. Posle 0:2 nismo imali snage da odreagujemo na pravi način. Ako želim da vidim polupunu čašu, onda moram da kažem da smo u prvom poluvremenu igrali dobro“.

U italijanskoj javnosti se debatuje koliko je krivica Mihajlovića, a koliko igrača koji su delovali pogubljeno na terenu.

„Sastav koji sam izveo večeras je najbolji koji sam imao na raspolaganju. Momci su dobro odigrali prvo poluvreme, ali je rano primljeni drugi gol u drugom poluvremenu promenio tok meča. Napoli je jak tim i razlika su bili njihovi napadači i naša igra u odbrani. I tu ne mislim samo na odbrambene igrače. Nismo dobri ni u odbrani, ni u napadu. Negde smo između. Nedostaje nam mirnoća u igri“.

Milanu će dobro doći reprezentativna pauza...

„U teškoj smo situaciji, ali moramo da nastavimo naporno da radimo. Ne smemo da izgubimo iskrenost i samopouzdanje. Moramo da izbegavamo individualne greške. Predstoje nam naporni treninzi i videćemo šta će to doneti“, rekao je Mihajlović.

Već su počela i pitanja o Mihajlovićevom statusu i kako će na ovo reagovati Galliani.

„Ne znam. Nisam se još video sa njim. Osećam da sam dužan Berlusconiju i Gallianiju i ceo život ću im biti zahvalan za šansu koju su mi pružili.“

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji