Mihajlović: Neću podneti ostavku, objasniću Berlusconiju

Objasniće sve Berlusconiju... Siniša Mihajlović
Trener Milana Siniša Mihajlović rekao je da neće napustiti klupu slavnog italijanskog kluba, uprkos slabim partijama na početku sezone. Milan je sinoć izgubio na svom terenu od Napolija sa 4:0 i nalazi se na 11. mestu na tabeli sa devet bodova zaostatka za vodećom Fiorentinom.

Iako je Milan u poslednjm kolu ubedljivim porazom obeležio seriju loših rezultata, Siniša Mihajlović rekao je da neće napustiti klupu slavnog italijanskog kluba, izveštava klupska televizija.

FOTO: Milan je postao predmet sprdnje u Italiji

"Klub donosi odluke, ali ja svakako neću podneti ostavku. Ubeđen sam da mogu da pronađem rešenje za probleme. Radio sam to u drugim klubovima, radiću i ovde. Potrebno je vreme, iako je to nešto što ne mogu da tražim", rekao je Mihajlović za klupsku televiziju.

On je dodao da će već danas nazvati predsednika Silvia Berlusconija i objasniti mu šta se desilo.

Bivši selektor reprezentacije Srbije poručio je da ekipa mora da nastavi da radi kako bi izašla iz krize.

"Možda nam je potreban Frojd. Otkako sam došao u Milan, pokušavam da radim sa igračima na njihovom mentalitetu. Razgovarali smo individualno i grupno, pokušavajući da analiziramo sve. Nije tako jednostavno. Očekivao sam da ćemo ranije rešiti probleme, ali očigledno moramo da nastavimo da radimo", rekao je Mihajlović.

Mihajlović je ovog leta seo na klupu "Rossonera", a prethodno je vodio Sampdoriu, Fiorentinu, Cataniu i Bolognu, dok je u Interu radio kao pomoćni trener.

(Rts.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji