"Madonnina" odlučila, Inter je lider Serije A!

Sasvim solidna utakmica na San Siru, sa dosta naboja, na kraju Inter pobedio zahvaljujući sjajnom golu do tada slabog Guarina.

Nešto bolji derbi "Madonnine" u odnosu na prethodne uspavanke, a kao pobednik je na kraju izašla ekipa Intera koja je kao formalni domaćin slavila rezultatom 1:0 (0:0).

Ekipa Siniše Mihajlovića je nešto bolje počela meč, možda možemo reći da je po broju propuštenih prilika ovaj tim bio bolji danas.

Ipak, golovi se računaju, a Inter je danas bio bolji u tom, osnovnom segmentu igre.

Luiz Adriano je nakon odlične akcije Milana već na samom startu imao sjajnu priliku da savlada danas odličnog Handanovića, ali je slovenački golman bio veoma dobro postavljen i sprečio je tada kolaps odbrane Intera na samom startu.

Još par šuteva Milana u prvom poluvremenu, a na drugoj strani najagilniji je bio Stevan Jovetić koji je propustio dobru priliku u 39. minutu kada je šutirao pored gola.

Imao je i Icardi jednu šansu do kraja prvog poluvremena, ali promene rezultata u ovom delu igre nije bilo.

Igrao se 13. minut drugog poluvremena kada je do tada neprimetni Fredy Guarin, čovek koji je po mišljenju mnogih bio prvi kandidat da napusti teren, prihvatio loptu, opalio sa 20 i kusur metara i savladao nemoćnog Diega Lopeza za 1:0.

Balotelli je na drugoj strani uneo dosta živosti u igru Milana nakon što je ušao umesto Carlosa Bacce. Pogodio je stativu nakon jednog odličnog šuta sa dvadesetak metara, a zatim je oprobao svoj šut iz slobodnog udarca sa 30 metara kada je lopta prohujala pored leve stative gola golmana Handanoviča.

Do kraja meča dosta je opao tempo, ekipe nisu bile u stanju da naprave ozbiljniju akciju, tako da Interu idu tri boda, ukupno deveti iz tri utakmice.

Adem Ljajić nije dobio šansu u ekipi Intera na ovom meču.

Dakle, nakon ovog kola Inter je prvi na tabeli Serije A sa svih devet bodova, Milan ima samo tri nakon isto toliko odigranih kola.

(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji