Inzaghi posle derbija: Nije bio penal

Šef stručnog štaba "Rossonera" uveren je da je trener Intera neopravdano tvrdi da je "Nerazzurrima" nedosuđen penal..

Ekipa Intera i Milana odigrale su i drugi nerešeni susret ove sezone pošto je u nedelju milanski derbi na "Giuseppe Meazzi" završen bez pobednika rezultatom 0:0.

Poput trenera Intera, i fudbaler tog tima Andrea Ranocchija apsolutno je uveren da je arbitar imao sasvim dovoljno razloga da u da posle igranja ruke Luce Antonellija dosudi penal ovom klubu.

Ipak, Inzaghi ima drugačije mišljenje i veruje da je sudija Luca Banti odradio odličan posao te da nije imao elemenata da dosudi najstrožu kaznu protiv njegovog tima.

"Nije bio penal, momak je nehotice odigrao loptu rukom", kazao je Inzaghi posle meča.

"Istina je da se penali sviraju za znatno manje stvari od toga, ali ja nikada ne bih dosudio penal za tako nešto", naglašava šef struke Milaneza.

Stručnjak sa klupe Milana smatra da je nerešen rezultat u gradskom derbiju fer za oba tima. Odigravši remi sa Interom, Milan može se reći da je taj klub popravio formu, budući da je poražen samo jednom u poslednjih devet mečeva u Seriji A.

"Moram da priznam da sam očekivao mnogo više od moje ekipe. Pogotovo u prvom poluvremenu kada smo napravili nekoliko lepih šansi", smatra Inzaghi.

"Ulog u derbiju za oba tima je bio prilično veliki, a siguran sam da su momci dali sve od sebe. Ponoviću, ovo je fer rezultat po oba tima", podvukao je Inzaghi.

(Goal.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji